Stralingsanalyse personen

Tekst: A | A | A

Wat is stralingsbelasting?
CellenHet menselijk systeem kan stralingsfrequenties absorberen en
opslaan. Het lichaam is dan zogenoemd "stralingsbelast".
Als cellen stralingsbelast zijn kunnen cellen minder goed opnemen wat van belang is, zoals zuurstof, voedingstoffen, vitaminen en mineralen. Stralingsbelaste cellen houden ook minder goed buiten dat wat juist niet goed is voor het lichaam, zoals virussen en verstorende bacteriën.Vaak is een eerste signaal van stralingsbelasting "vermoeidheid". Na verloop van tijd kan het zelfs de werking van organen beïnvloeden en als mogelijk gevolg uiteindelijke ziekte. Klik hier voor het document, Freiburg Appell, ondertekend door meer dan 1000 Duitse artsen en professoren over symptomen die samenhangen met straling.


Stralingsbelasting wordt ons inziens het meest opgelopen tijdens de nachtrust. Gedurende onze diepe slaap, waar we enkele uren op dezelfde plek liggen staan we helemaal open voor invloeden zoals straling. Ook overdag, buitenshuis staan we bloot aan straling.


ZendmastHet menselijk systeem kan verstoringen oplopen in stralingsbelaste omgevingen, veroorzaakt door bijvoorbeeld GSM- en UMTS-zendmasten, draadloze communicatiesystemen (Bluetooth, DECT, Wi-Fi) of beeldscherm van een computer.
Zoals een GSM de communicatie kan verstoren in een vliegtuig of ziekenhuis.
Hoe wordt er gemeten?
Stralingsbelasting wordt radiësthetisch gemeten door "Leven met Straling" met een Floww testset die bestaat uit 25 ampullen. Daarmee kunnen wij analyseren met welke stralingsvormen u belast bent en hoe hoog uw waardes zijn. Tevens meten wij voor welke stralingsvorm u sensitiever bent.


Door wie wordt er gemeten?
De therapeut van "Leven met Straling" zal de stralingsanalyse uitvoeren. Zij is gecertificeerd door Floww International.Zo vraagt u een “stralingsanalyse personen” aan. Klik hier.


Stap 1. Het maken van een wangslijm monster met behulp van een wattenstaafje

  • U kunt één of meerdere testmonsters aanvragen. Het testmonster zal u in een enveloppe worden toegestuurd en bestaat uit een zakje, een wattenstaafje en gebruiksaanwijzing. Belangrijk bij de aanvraag is om aan te geven om hoeveel personen het gaat.

  • Het wangslijm monster wordt gemaakt door 's morgens een schoon wattenstaafje langs de binnenwand van de wang te strijken.

  • Stop het wattenstaafje per persoon in het zakje. Schrijf op ieder zakje de naam, adres en geboortedatum van de testpersoon in.


Stap 2. Stuur de zakjes in een enveloppe terug naar:

Leven met Straling
Hoogeind 2a
4143 LX Leerdam


Stap 3. Binnen enkele werkdagen na ontvangst krijgt u de uitslag

De uitslag zal u per email worden toegezonden. Indien u geen emailadres heeft zal dit uiteraard per post toegestuurd worden. U krijgt een telefonische toelichting op de stralingsanalyse en persoonlijk advies dat bij uw situatie past.