Ervaringen van artsen en klanten

Tekst: A | A | A

Hieronder treft u een aantal video's waarin mensen hun ervaringen vertellen over de Floww producten:
Corry van den Berg-Lunter (arts integrale geneeskunde, lid AVIG) krijgt in haar praktijk veel mensen met o.a.chronische vermoeidheidsklachten en chronische hoofdpijn. Volgens Corry is straling steeds meer een stoorzender in het herstelproces. In dat geval raad ze aan Floww-producten te gebruiken en indien nodig ook het huis te laten doormeten. Corry merkt dat mensen met vermoeidheidsklachten en hoofdpijn in hun herstel opmerkelijk vooruitgaan door het gebruik van Floww-producten.
Psychologe Dr. Esther van den Wildenberg had een burnout toen ze in contact kwam met Floww Health Technology. Ze had van alles geprobeerd maar niets hielp langere tijd. Vanaf het moment dat ze Flowwproducten ging gebruiken ging haar gezondheid weer bergopwaarts en nu voelt ze zich weer helemaal de oude. In deze video vertelt Esther over haar ervaringen met Floww.
Hugo Cooymans is oprichter van ICT Solution Provider CTAC, een beursgenoteerd bedrijf waar 655 mensen werkzaam voor zijn. CTAC heeft partnerships met bedrijven als SAP en Microsoft. Hugo is een fervent Floww-gebruiker: hij heeft thuis een officeFloww®, de sterkere variant van de homeFloww®, en gebruikt daarnaast nog verschillende andere Floww-producten. Hugo heeft ADHD en zegt daarover: “Vroeger noemden ze dat druk kind, maar ik voel me sinds die installatie is aangebracht ontzettend rustig. Zoals ik me nu voel kan ik gewoon op de bank zitten, een boek pakken en anderhalf uur zitten lezen. Dat was voorheen ondenkbaar.” Hugo heeft bij zijn kippen een homeFloww®-set laten installeren. Die leggen nu, vertelt hij, opvallend vaak ‘dubbelklutsers’, eieren met dubbele dooiers.
Claudia (Kindercoach) en haar zoon Kris over hun ervaring met Floww. Kris was de eerste 4 jaar een rustige lieve jongen. Toen hij naar groep 1 ging vond een juf dat hij ADHD-achtig gedrag vertoonde; iets waar op het kinderdagverblijf nooit sprake van was. Op het moment dat Claudia het gedrag van Kris in verband bracht met straling, een personalFloww® aanschafte en stralingsverminderende maatregelen nam kwam er zichtbare verandering: eind groep 5 is Kris een heel stuk vooruitgegaan in gedrag en prestatie (o.a.cijfers en concentratie). Kris zelf zegt dat het beter gaat en vindt zichzelf liever.
Prof. dr. Anna van Wersch test bloed op effect van mobileFloww®.