homeFloww set

Tekst: A | A | A
€ 1.350,00 inclusief BTW

Bescherming in huis of kantoor.
Voor dit product worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Prijs: € 1.350,00 inclusief BTW

Werking


De homeFloww set is ontwikkeld om bij te dragen tot het behouden van de natuurlijke energie van mens, dier en planten in stralingsbelaste woningen.


Floww Health Technology bestrijdt niet de aanwezige straling, maar maakt er gebruik van. De straling wordt als het ware getransformeerd, omgevormd. Een Floww-product bestaat uit een circuit van kleine elektronische onderdelen en een informatiedrager. Floww Health Technology reageert op straling afkomstig van een of meerdere stralingsbronnen, zoals een mobiele telefoon, draadloze DECT telefoon of UMTS-zendmast.
De Floww-producten gaan met de straling meetrillen, mee resoneren en de straling wordt omgevormd. Hierdoor creëren de Floww-producten een subtiel, eigen veld dat ‘gevoed’ wordt door stralingsbronnen. Dit veld noemen wij een ‘Floww Veld’.


Voor extra informatie klik hier.

Bereik


De homeFloww set heeft in beginsel ten minste een bereik van 1.000 m3. In uw hele woning, in alle kamers, ontstaat een Floww Veld door de uitgebalanceerde samenwerking van de diverse onderdelen van de set.


Voor extra informatie klik hier.

Gebruik


Inhoud homeFloww set:


1. bioFloww: houten piramide met RVS antenne van 56 cm met messing (geelkleurige) top. Dit product richt zich vooral op de hoogfrequente straling, zoals straling van UMTS zendmasten, draadloze netwerken in huis (DECT, WiFi).

2. geoFloww: houten piramide met RVS antenne van 66 cm met rood koperen top. Dit product richt zich voornamelijk op geopatische straling, de straling vanuit de aarde.

3. heatingFloww: ca.10 cm RVS antenne met RVS bevestigingspunten. Dit product richt zich op laagfrequente straling van huishoudelijke apparatuur en draagt door interferentie met de andere homeFloww-producten bij aan het Floww Veld gebruik makend van het verwarmingsnet.

4. electroFloww: ca.15 cm RVS antenne met rood koperen bevestigingspunten. Dit product richt zich op laagfrequente straling van huishoudelijke apparatuur en draagt door interferentie met de andere homeFloww-producten bij aan het Floww Veld gebruik makend van het elektriciteitsnet.

5. aquaFloww: ca. 20 cm RVS antenne met messing (geelkleurige) bevestigingspunten. Dit product richt zich op laagfrequente straling van huishoudelijke apparatuur en draagt door interferentie met de andere homeFloww-producten bij aan het Floww Veld gebruik makend van het waterleidingnet.

6. kabelbinders: totaal 8 kabelbinders (tie-wraps); 6 stuks om de heating-, electro- en aquaFloww te bevestigen plus 2 extra kabelbinders.


Voor extra informatie klik hier.

Meer foto's