mobileFloww (eindejaarsaanbieding)

Tekst: A | A | A
mobileFloww
€ 29,00 inclusief BTW

Bescherming tegen straling van mobiele telefoons.
Voor dit product worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Prijs: € 29,00 inclusief BTW

Werking


De mobileFloww is ontwikkeld om bij te dragen tot het behouden van de natuurlijke energie van het menselijk systeem tijdens het gebruik van een mobiele telefoon.

De mobileFloww is ontwikkeld volgens het principe van resonantie. Het bestaat onder andere uit een circuit van elektronische componenten en een informatiedrager. Het technische circuit reageert op straling afkomstig van een mobiele telefoon. De mobileFloww gaat als het ware meetrillen met de straling, mee resoneren. Hierdoor creëert de mobileFloww een subtiel, eigen veld dat ‘gevoed’ wordt door de straling van de mobiele telefoon. Dit veld noemen wij een ‘Floww Veld’.


De mobileFloww is ontwikkeld als aanvulling op de homeFloww set en de pocketFloww, maar kan ook zelfstandig worden gebruikt.

De mobileFloww is een essentiële aanvulling omdat een mobiele telefoon een stralingsbron is waar mensen:

• doorgaans veelvuldig aan zijn blootgesteld; en
• de afstand tussen de stralingsbron en de mens zeer klein is.

Met behulp van de mobileFloww wordt direct rondom de stralingsbron een eigen Floww Veld gecreëerd.


Voor extra informatie klik hier.Bereik


De mobileFloww heeft een bereik van 50 centimeter rondom de mobiele telefoon.


Voor extra informatie klik hier.Gebruik


• De mobileFloww kan eenvoudig op de mobiele telefoon bevestigd worden door een zelfklevende laag. Maak eerst het oppervlak vetvrij met het meegeleverde doekje.


• Voor een optimale werking van de mobileFloww dient het product zo dicht mogelijk bij de ingebouwde antenne te worden gemonteerd. Zie de gebruiksaanwijzing van uw mobiele telefoon waar de antenne zich bevindt.


• De mobileFloww kan ook op de DECT-telefoon worden geplakt. De mobileFloww dient ook op een DECT-telefoon zo dicht mogelijk bij de antenne, die het signaal van het basisstation ontvangt, te worden gemonteerd. Zie de gebruiksaanwijzing van uw DECT-telefoon waar de antenne zich bevindt.


• Wij adviseren, wanneer u mobiel belt, zoveel mogelijk gebruik te maken van de speaker functie van uw mobiele telefoon.


Voor extra informatie klik hier.

Meer foto's