personalFloww medium

Tekst: A | A | A
personalFloww
€ 275,00 inclusief BTW

Persoonlijke draagbare bescherming tegen straling.
Voor dit product worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Prijs: € 275,00 inclusief BTW

Werking


De personalFloww is ontwikkeld om bij te dragen tot het behouden van de natuurlijke energie van het menselijk systeem in stralingsbelaste omgevingen. De personalFloww is met zijn praktische formaat makkelijk mee te nemen.


De personalFloww is ontwikkeld volgens het principe van resonantie. Het bestaat onder andere uit een circuit van elektronische componenten en een informatiedrager. Het technische circuit reageert op straling afkomstig van een of meerdere stralingsbronnen, zoals een UMTS-zendmast of hoogspanningsleidingen. De personalFloww gaat als het ware meetrillen met de straling, mee resoneren. Hierdoor creëert de personalFloww een subtiel, eigen veld dat ‘gevoed’ wordt door die stralingsbron(nen). Dit veld noemen wij een ‘Floww Veld’.


Onze therapeut kan na een stralingsanalyse personen een advies geven of u een medium of small formaat nodig heeft.


Voor extra informatie klik hier.

Bereik


De personalFloww creëert een Floww Veld rondom de gebruiker. Voor een optimale werking adviseren wij dit product dicht op het lichaam te dragen, bijvoorbeeld in een broekzak. De personalFloww dient zich ten minste binnen een straal van 0,5 meter te bevinden voor een effectieve werking.


Voor extra informatie klik hier.

Gebruik


• Overdag: de personalFloww bij het lichaam dragen. In de broekzak, of zak van uw jasje; voor vrouwen eventueel in de B.H. of in een tas die u bij u draagt.


• ’s Nachts: onder het kussen. Indien u een homeFloww set heeft geïnstalleerd heeft u in huis geen personalFloww nodig.


• Wij adviseren de personalFloww de eerste twee weken regelmatig weg te leggen. Bijvoorbeeld één uur bij u houden en één uur wegleggen. Rustig opbouwen en pas indien het lichaam gewend is aan de personalFloww, oftewel de straling ontwend is, ’s nachts onder het kussen leggen.


Voor extra informatie klik hier.

Meer foto's