Nieuwsbrief oktober 2013 ............

Tekst: A | A | A
Leven met straling
Nieuwsbrief Oktober 2013 
Nieuwe website Leven met Straling
Na 6 maanden van voorbereiding, het schrijven van teksten en het ijverige werk van onze webdesigner is in april onze nieuwe website "online" gegaan. Het is al met al een prachtig resultaat geworden. De onderwerpen (wat is straling, de gevolgen van straling en bescherming tegen straling met Floww producten) zijn in begrijpelijke taal beschreven. Tevens kunt u nu ook op eenvoudige wijze artikelen, via de webshop, bestellen. Neemt u eens een kijkje op www.levenmetstraling.nl.
Nieuwe website
  
KRVEHoofdkantoor KRVE beschermd zich tegen straling
De Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) vervult een belangrijke rol in het havengebied van Rotterdam. Alle binnenkomende zeeschepen (met daarop 433 miljoen ton aan goederen per jaar) in een gebied van 40 km worden door de KRVE 24 uur, 7 dagen per week, het gehele jaar door vast en losgemaakt aan wal. Om deze reden is er veel radiocommunicatie onderling en met de schepen noodzakelijk. In het kantoor inclusief de meldkamer is een stralingsmeting uitgevoerd. Nadien heeft Leven met Straling het kantoor voorzien van een Office Floww om zo de negatieve invloeden van elektromagnetische straling (gsm, umts, dect, WiFi) en overige elektrische velden op de medewerkers te reduceren.
  
België verbiedt kindermobieltjes
In België wordt over drie maanden de verkoop van speciale kindermobieltjes aan jonge kinderen verboden. Ook reclame voor gsm's en smartphones gericht op kinderen onder 13 jaar mag vanaf januari niet meer. Het verbod is een initiatief van de ministers Onkelinkx van Volksgezondheid en Van de Lanotte van Consumentenzaken. De wet is inmiddels in het Staatsblad gepubliceerd. Het is een voor- zorgsmaatregel, bedoeld om jonge kinderen te beschermen tegen straling die mobieltjes kunnen veroorzaken.
verbod
  
MobileFloww

Actieprijs mobileFloww voor op de telefoon
Bescherming voor mobiel en draadloos bellen.
Door eenvoudig op de achterzijde van een mobiele telefoon, bij voorkeur ter hoogte van de ingebouwde antenne, de mobileFloww aan te brengen wordt een Floww Veld gecreëerd rond de telefoon.

Normale prijs €. 49,00 nu tijdelijk € 29,90 incl. BTW.

De Floww Health Technology bestrijdt niet de straling, maar zet de straling om in een Floww Veld, een veld van natuurlijke biologische frequenties. Deze frequenties die van nature aanwezig zijn in de mens, dier en de natuur hebben als doel cellen goed te laten functioneren.

Lees meer op de website: www.levenmetstraling.nl/webshop/mobilefloww

  

Uitnodiging voor een lezing over straling
Wij organiseren deze avond om u te informeren en bewust te maken over de invloed van straling voor u en uw gezin. En hoe je de straling kunt gebruiken als oplossing "om gezond en vitaal te leven met de straling om ons heen". Het gaat om uw gezondheid, U bent van harte welkom.

Wanneer: woensdag 6 november entree is gratis.
Tijd: inloop vanaf 19.30 uur, start lezing vanaf 20.00 uur tot ca. 21.30 uur
Organisatie: Leven met Straling
Waar: Bon Vie (Ingang restaurant zaal Elk)
Admiraal Vlinderlaan 2 4105 TH CULEMBORG

Aanmelden via: info@levenmetstraling.nl of bel: 06 - 31 53 15 79