Veelgestelde vragen

Tekst: A | A | A
 • Welk draadloze telefoontoestellen kan ik gebruiken in huis of kantoor?

  Daar waar mogelijk bedrade telefoontoestellen gebruiken. Wanneer u toch draadloze telefoontoestellen wilt toepassen dan zijn er DECT-handsets te koop met de functie ECO-modus plus. Op het moment dat deze functie staat ingeschakeld, zal de handset in rust niet continu contact zoeken met het basisstation. Alleen wanneer u gebeld wordt zal het basisstations in verbinding blijven met de DECT-handset. Hierdoor zal er alleen tijdens het telefoneren straling aanwezig zijn. Eventueel kunt u een mobile Floww op de handset plakken, zodat u tijdens het bellen beschermd bent.

 • Wat voor invloed heeft het nieuwe 4G netwerk straks op ons lichaam?

  Dit zal de toekomst moeten uitwijzen, maar in ieder geval zal het 4G-netwerk 10 keer snellere informatie overdracht mogelijk maken ten opzichte van 3G. We praten dan over de informatie overdracht tussen de mobiele telefoons en de zendmasten bij u in de buurt. Dit betekent ook dat het aantal pulsen in de draaggolf enorm zal toenemen waardoor de cel verstoring in het lichaam alleen maar kan toenemen.

 • Kan het menselijk lichaam zich aanpassen aan straling?

  Er is de afgelopen 20 jaar enorm veel onnatuurlijk niet-ioniserende (technische) straling door de mens ontwikkeld en toegepast. Het lichaam heeft moeite om zich aan te passen. Uit stralingsanalyses blijkt dat 70% van de geteste mensen in meer of mindere mate stralingsbelast is.

 • Is de straling van een gehoorapparaat schadelijk?

  De voeding van een standaard gehoorapparaat is zwakstroom en daardoor niet schadelijk voor de gezondheid. Gehoorapparaten met bluetooth verbinding hebben wel effect hebben op lichaamscellen. Deze GHz-radioverbinding dringt door alle materialen heen, met uitzondering van metaal.

 • Mag ik een wekker(radio) naast mijn bed plaatsen?

  De meeste wekkers, welke zijn aangesloten op 230V, geven een hoog elektromagnetisch veld af. Gedurende je slaap behoort je lichaam geheel tot rust te komen, maar door straling kan dit verstoord worden. Advies is om een wekker op batterijen in de slaapkamer te plaatsen en anders de 230V wekker zover mogelijk van het bed te plaatsen.

 • Reageert een hond op straling, in huis is hij onrustig?

  Dieren reageren heel sterk op straling, een hond reageert zeker op straling en zal altijd een plek in het huis opzoeken waar de straling het minst is. We hebben gemerkt dat door toepassen van Floww Health Technology de hond hier ook baat bij heeft.