Become Healthy advies

Tekst: A | A | A
€ 0,00 inclusief BTW

De effecten van straling en uw gezondheid

Prijs: € 0,00 inclusief BTW

Werking

Steeds meer mensen worden gevoeliger voor straling of worden ziek. Ze ervaren een rusteloosheid, een prikkelbaarheid en klachten die ze niet thuis kunnen brengen.

Door de opmars van de mobiele telefonie, WIFI en andere vormen van draadloze communicatie staat de invloed van elektromagnetische velden en straling op de gezondheid regelmatig in de belangstelling. Hoofdpijn, oorsuizen, en hartritmestoornissen, reuma, concentratieproblemen zijn klachten die in dit verband genoemd worden.

Er zijn al veel onderzoeken gedaan en literatuur geschreven over de effecten van straling, maar desondanks zijn honderdduizenden mensen zich niet van bewust dat elektromagnetische straling ongezond is.

Klachten die door artsen niet kunnen worden vastgesteld zijn regelmatig te wijten aan elektromagnetische straling. Een langdurige blootstelling kan ziekmakend zijn, uiteraard verschilt het klachtenbeeld en de weerstand per persoon. Deze gevoeligheid heeft een naam: Elektromagnetische overgevoeligheid Syndroom (EOS). Dit is een aandoening waarbij mensen zeer gevoelig zijn voor elektromagnetische velden. Ook zijn er mensen die elektrohypersensitief (EHS) zijn. Deze groep mensen wordt erg ziek van straling. Uit stralingsanalyses blijkt dat meer dan 50% van alle mensen in meer of mindere mate belast is met kunstmatige elektromagnetische straling.

De klachten als gevolg van elektrosmog zouden zijn:
-    hoofdpijn/migraine
-    vermoeidheid
-    oorsuizen
-    slaapproblemen
-    duizeligheid
-    oorproblemen
-    depressies
-    huiduitslag
-    droge mond
-    gezwollen oogleden
-    verhoogde bloeddruk
-    concentratieproblemen
-    stress
-    maag/darmklachten
-    reumatische klachten zoals pijn in de nek, schouders en (onder)rug
-    combinaties van deze klachten

Diverse onderzoeken richten zich nu ook op beschadigingen door straling aan DNA en de celstructuur van de mens.

“Ik had iedere dag pijn in mijn spieren, reuma was de diagnose, totdat ik op vakantie ging en nergens last van had, met bioresonantie kwamen we erachter dat ik een stralingsbelasting had, ik heb mezelf nu beschermd en voel me veel beter, ik heb mijn leven weer terug”

Gebruikers van stralingsbescherming voelen zich vaak beter. Minder druk op het hoofd, minder hoofdpijn, beter slapen. Prikkelingen en een zwaar gevoel in het been bij het dragen van de mobiel in de broekzak verdwijnt. Mensen voelen zich minder down of vermoeid, ze zijn energieker. Ook hartkloppingen, die door het mobiel ontstaan, verdwijnen!

We krijgen veel fijne reacties binnen, van onze cliënten die de geopathic producten gebruiken en voor hun klachten bij Become Healthy zijn geweest. Wij werken samen met www.becomehealthy.nl. Zij kunnen u helpen met uw gezondheid, uw klachten en uw weer in balans brengen. Zij zullen u adviseren wat u het beste kan gebruiken als oplossing voor uw gezondheid.

Voor meer informatie zie: http://becomehealthy.nl/straling-gezondheid/