E-pendant

Tekst: A | A | A
€ 56,25 inclusief BTW

Persoonlijke draagbare bescherming tegen straling.
Voor dit product worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Prijs: € 56,25 inclusief BTW

Werking

De Geo-Balans Pendant is een sterk helend hulpmiddel die op natuurlijke wijze het menselijk bioveld balanceert en beschermt tegen de effecten van verschillende vormen van straling. De e-Pendant is ontwikkeld om de kwaliteit van leven te verbeteren in een stralingsrijke omgeving.

De e-Pendant beschermt ons tegen straling en balanceert onbalans in het biovel. Het principe is dat de binnenkomende straling gemeten wordt en samengevoegd wordt met de corrigerende golven, zodat de onbalans gebalanceerd wordt. Deskundigen bevestigen dat deze technologie het behoud van rust en vitaliteit in het lichaam bevordert.

De e-Pendant start met werken zodra deze vastgehouden of gedragen wordt. Gedurende de eerste dagen wordt de onbalans in het bioveld geharmoniseerd en gebalanceerd. Daarna wordt dit in stand gehouden en wordt de binnenkomende straling buiten het bioveld gehouden.
Rapporten geven aan dat 1 op 100 gebouwen hinder hebben van de effecten van straling die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Hierdoor kunnen klachten en ziektes ontstaan, zoals concentratieproblemen, hoofdpijn, slapeloosheid, oorsuizen. De e-Pendant kan de balans herstellen door straling tegen te houden en het zelfherstellend vermogen te stimuleren.


De e-Pendant helpt dus het zelfherstellende vermogen van het lichaam om bestand te zijn tegen Electro smog.

Gebruik

De e-Pendant kan om de nek gedragen worden, in de (broek)zak of in de hand gehouden worden. De e-Pendant wordt actief als de afstand tussen de e-Pendant en de drager minder dan 75 mm is. De e-Pendant is gemaakt van een special samengestelde composite die vooraf geprogrammeerd wordt door de WDS technologie. De e-Pendant kan niet tegen onderdompeling in water en mag wel schoongemaakt worden met een vochtige doek.