Geopathic device

Tekst: A | A | A
NIEUWE GEOPATHIC DEVICE IN PRIJS VERLAAGD. NU € 650,-
€ 650,00 inclusief BTW

Bescherming in huis of kantoor.
Voor dit product worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Prijs: € 650,00 inclusief BTW

Werking

World Development Systems (WDS) heeft zijn producten ontwikkeld om een bijdrage te leveren aan het behoud van een goede gezonde gezondheid en ons te beschermen tegen straling van buitenaf.  Een Geopathic Device product is ontwikkeld om straling van buitenaf te neutraliseren en op te schonen.  Het beschermt de omgeving van de product tegen alle straling die in zijn buurt komt afkomstig van een of meerdere stralingsbronnen, zoals een mobiele telefoon of UMTS-zendmast.

Een Geopathic Device kan gebruikt worden in stallen, open ruimtes, huizen, kantoren, appartementen en dergelijke. In veel gevallen beslaat de werkzame ruimte van het device alle ruimtes die binnen 1 stoppenkast vallen. In de open ruimte wordt ongeveer 400 m2 beveiligd en geschoond.

Gebruikers van Geopathic Device producten voelen zich veelal meer ontspannen, ervaren een grotere rust of slapen weer goed. Zij voelen zich vaak vitaler en energieker.

De Geopathic Device ervaringsdeskundigen melden dat de effecten van het Geopathic Device Veld vaak al in de eerste week merkbaar zijn, of soms zelfs vanaf de allereerste dag.

Leven met Straling biedt u een 90 dagen niet te tevreden geld terug garantie.

www.levenmetstraling.nl